‘s Werelds eerste stapelaar met geïntegreerde lithium-ion accu

Efficiënt in gebruik, altijd inzetbaar, maximale veiligheid en ergonomie voor de gebruiker.

Lees verder 


De Jungheinrich ERC 216zi zet een nieuwe standaard. Door de geïntegreerde, onderhoudsvrije lithium-ion accu is de stapelaar lang inzetbaar en altijd klaar voor gebruik. De ERC 216zi heeft een compleet nieuw, revolutionair design dankzij de centrale positie van de lithium-ion accu in de truck. Het resultaat? De ERC 216zi is nóg compacter en dus eenvoudig te manoeuvreren door de gangpaden.  

 

De voordelen:

ERC 216zi_644

Nieuw design

De geïntegreerde lithium-ion accu maakt het mogelijk om de ERC 216zi een complete make-over te geven. De lithium-ion accu is centraal gepositioneerd, wat resulteert in meer bewegingsvrijheid op het staplatform. De ERC 216zi is 17 centimeter korter en een stuk compacter dan een vergelijkbare stapelaar met platform. Door de kortere lengtemaat is de stapelaar wendbaar en makkelijk te manouevreren – ook in kleine ruimten.

Lelystad wil 400 mensen_411
ERC 216zi_646

Intuïtieve disselbediening, optimale stabiliteit en gewichtsverdeling op het staplatform.

 

 

Verbeterde ergonomie

Het staplatform biedt, ook tijdens lange shifts, een hoge mate aan comfort. De intuïtieve smartPILOT is eenvoudig in gebruik en alle functies zijn met één hand te bedienen. De dissel is decentraal gepositioneerd, wat een optimale werkhouding biedt. Het 4-inch scherm is in het dashboard opgenomen en het slimme ontwerp maakt het mogelijk om de werkplek naar wens in te richten.

Assistentiesystemen en panoramadak bieden bescherming aan de gebruiker en last.

Maximale veiligheid

Het staplatform biedt aan drie zijden bescherming zonder aan bewegingsvrijheid voor de gebruiker in te boeten. Het panoramadak, dat is voorzien van een ruim doorkijkvenster, biedt naast bescherming tegen een vallende last ook een optimaal zicht rondom de truck. Het geïntegreerde lastmanagementsysteem operationCONTROL controleert de hefhoogte en last. Zodra een last te hoog wordt geheven, wordt de gebruiker gewaarschuwd door een signaal, een waarschuwing op het display en een trillende smartPILOT. 

Foto bij quote - 6:4 verhouding
ERC 216zi_645

De kracht van lithium-ion technologie

Accuwissels behoren definitief tot het verleden met de ERC 216zi. De snelle laadtijden van de geïntegreerde lithium-ion accu biedt nieuwe mogelijkheden.

Revolutionair ontwerp, extreem compact en wendbaar, meer bewegingsvrijheid.

 


Bekijk hier de video van de ERC 216zi Accuwissel niet meer nodig

ERC 216zi

2/11
Loading ...