Welke campfires gaat u volgen tijdens Warehouse Insight?

Vernieuwend en interactief: de campires tijdens Warehouse Insight!

Foto in kolom - 6:4 verhouding

Een campfire is een korte sessie van een half uur. Hierin gaat de leverancier met u en een aantal andere bezoekers in gesprek over een bepaald onderwerp/thema aan een ronde tafel. Door de kleinschaligheid en directe manier van communiceren kunt u uw mening ventileren en toetsen, maar ook antwoord krijgen op vragen en nieuwe contacten opdoen. Tijdens de inschrijving voor een campfire kunt u zien bij welke andere deelnemers u aan de tafel komt te zitten. 

Overzicht campfires:

1.1: Do’s & Dont’s van een bonded warehouse – Gateway 

1.2: WM implementatie de Do's en Don't – InSynQ 

2.1: Integratie werkplekken en material handling systems – Human Workspace

2.2: Een eigen duurzame energievoorziening – KiesZon

 3.1: SAP (e)WM in 24 uur – InSynQ 


Bekijk ook de expertsessies

Bekijk ook de kennissessies


 

1.1: Do’s & Dont’s van een bonded warehouse

Een bonded warehouse/douane-entrepot zorgt ervoor dat u, onder toezicht van de douane, geen invoerrechten en BTW hoeft te betalen.  Hoe zorgt u ervoor dat goederen niet aan het toezicht van de douane worden onttrokken? 

 

Met welke middelen zorgt u ervoor dat u alle verplichten nakomt die horen bij een bonded warehouse/douane-entrepot? 

 

Tijdens deze interactieve Campfire bespreken we alle Do’s & Dont’s die komen kijken bij de tijdelijke opslag van goederen. 

WI campfires_507

 

1.2: WM implementatie de Do's en Don't

Onze ervaringsdeskundige Stephan legt uit wat de voordelen en risico's zijn van een WM implementatie. Hoe gaat u om met changemanagement en projectmanagement tijdens de implementatie, wat zijn de valkuilen? Ook hoe wij snel quick-wins realiseren en snel waarde uit de investering halen. Door de juiste voorbeelden te geven willen wij onze kennis delen om samen een succesvolle WM implementatie te doen.

WI campfires - in

 

2.1: Integratie werkplekken en material handling systems

Hoe richt je werkplekken in zodat deze material handling systemen en automatisering in het warehouse versterken? Hoe maak ik een gezonde werkomgeving voor mijn werknemers? Wat zijn de kritieke succesfactoren voor een ergonomische en productieve werkplek?

 

Frodo Rijk, eigenaar van Human Workspace deelt zijn ervaringen en adviseert tijdens deze Best Practice sessie. Rijk combineert jarenlange ervaring op het gebied van werkplekinrichting en integratie in warehouses met kennis van werkplek systemen en engineering skills. Wilt u weten wat de beste werkplek is voor uw warehouse en hoe u deze integreert met andere systemen en processen? Hoe doen andere bedrijven dit? 

 

Laat u informeren en inspireren tijdens het Human Workspace campfire!

WI campfires_514

 

2.2: Een eigen duurzame energievoorziening

Duurzaamheid. Een thema waar elke sector een agendapunt van maakt. En terecht. De logistieke sector kan, met de vele warehouses, DC's en overig vastgoed, veel impact maken en veel baat hebben bij een tijdige en slimme implementatie van duurzame oplossingen. KiesZon realiseert zonnestroomprojecten die waarde toevoegen, al 10 jaar lang en deelt graag hoe zonnepanelen van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onder meer door misvattingen over zonnestroom te bespreken. Tijdens deze campfire worden er een aantal beetgepakt en behandeld. Kennisoverdracht staat centraal.

foto breed - wordt afgesneden aan de onderkant - ev. zelf uitsnede maken 1700 x 960

 

3.1: SAP (e)WM in 24 uur

INSynQ heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in WM implementaties. Deze ervaring hebben geresulteerd dat wij Warehouse Management in 24 uur kunnen implementeren. Naar aanleiding van dit succes heeft INSynQ een nieuwe menukaart gemaakt om ook de extended versie van SAP WM in 24 uur te implementeren. Benieuwd? 

Wij heten u van harte welkom in onze sessie.

WI campfires - in

Inpakrobot van The Greenery 

Interactieve campifire-sessies tijdens Warehouse Insight: korte sessies waarin een leverancier met bezoekers in gesprek gaat over een thema aan een ronde tafel

5/13
Loading ...