Logo adverteerder.
Dematic/Material Handling _357
Lees het artikel 

www.mhlc.eu Supply Chain in transitie:
De MHLC Europe 2020 verandert uw toekomst!

Bruce Dickinson (zanger van Iron Maiden), Lars-Johan Jarnheimer (voorzitter van Ikea), Porter Erisman (voormalig VP Alibaba Group, auteur) of Formule 1-legende David Coulthard beïnvloeden de toekomst van de supply chain! Klinkt dat onverenigbaar met u? Maar dat is het wel: Samen met meer dan 20 andere deskundigen uit een breed scala van industrieën houden de wereldleiders zich bezig met de belangrijkste thema's in de sector die verband houden met de toeleveringsketen - de MHLC Europa 2020 vindt plaats. 

 

Wat is de MHLC Europe 2020? 

De Material Handling & Logistics Conference Europe 2020 (8 tot 9 maart in het Mövenpick Hotel Stuttgart Messe & Congress) is een exclusief en spannend evenement voor besluitvormers in de intralogistiek, startups en alle geïnteresseerden die MEER willen - zowel voor hun bedrijf als voor hen persoonlijk! Out-of-the-box keynotes en workshopstreams bieden de kans om meer te weten te komen over opkomende marktbehoeften en trends, om zich gericht te positioneren en om in eigen belang toekomstvisies te versterken - niet in de laatste plaats dankzij een buitengewone netwerksfeer. De conferentie is vooral gericht op degenen die hun horizon willen verbreden, wat gegarandeerd wordt door experts uit verschillende sectoren en industrieën en uitzonderlijke innovators (startups) in het speakersportfolio - en dit voor een warming-up vlak voor, naast (slechts 2 minuten lopen van de beurshal) en samen met de belangrijkste industriebeurs van Europa: LogiMAT 2020.

Hoe bereiken we samen de verandering? 

Naast het netwerkdiner, inclusief opening door Bruce Dickinson, krijgt u tijdens de conferentiedag een breed scala aan mogelijkheden voor verandering en best practices gepresenteerd. Dankzij de prikkelende keynotes of de keuze van uw favoriete vakpresentaties, kunt u gericht onderwerpen op het gebied van "Next Generation Supply Chain", "Optimise Operations", "Power of Data" of "Labour & Leadership" bespreken.  Het evenement geeft u de kans om gehoord te worden en om in een open sfeer direct richting succes in de supply chain te gaan! 

 

Zorg ervoor dat u een van de beperkt beschikbare tickets krijgt via: MHLC Europe 2020 - Tickets!

MOVE forward. MOVE together. MOVE your Supply Chain. 

 

Deze tekst wordt gesponsord door Dematic GmbH.

Trend Innovatie

Dematic - Material Handling

7/12
Loading ...