Eyesee magazijndrone_428

Innovation by Hardis Group

 

Lees verder 

Reflex R&D is klantgericht

Driemaal per jaar brengen wij een update uit van onze Reflex Web-oplossing, onder andere bestaande uit nieuwe functionaliteit voor uw logistiek in magazijnen, fabrieken en winkelomgevingen. Door samenwerking met de gebruikers van Reflex, kunnen we onze oplossingen blijven doorontwikkelen zodat deze blijven aansluiten op hun behoeften. Zo werken wij intensief samen met bol.com binnen de e-commerce sector, Renault binnen de auto-industrie en onze strategische 3pl-partners zodat zij met de meest recente innovaties op de markt hun logistieke processen kunnen blijven optimaliseren.

 

Eyesee: magazijndrone voor het inventariseren van voorraden

Binnen Hardis Group stimuleren wij creativiteit bij onze medewerkers. Zo had een van onze Reflex projectmanagers het idee een volledig autonome drone te ontwikkelen die in het magazijn voorraadtellingen kan uitvoeren. Na drie jaar onderzoek en ontwikkeling werd onze magazijndrone Eyesee in 2018 met een Innovation Award beloond op CES LasVegas en CES Shanghai. Het industrialisatieproces van Eyesee werd gestart in 2019 en early adopters zoals L’Oréal, Renault, Schneider Electric, FM Logistic en Seacon Logistics in Nederland hebben met succes de eerste tests uitgevoerd.

Light up your future: samen werken aan de oplossingen van morgen!

Light up your future: samen met u zetten we onze kennis en ervaring in om uw ambities, waar dan ook ter wereld, waar te maken.

Eyesee bij L’Oréal

Bekijk de Eyesee business case bij L’Oréal:

Eyesee bij Seacon Logistics

Bekijk hoe Eyesee bij Seacon Logistics wordt ingezet.

 Download Eyesee presentatie  

Vijf succesfactoren voor agile-projectaanpak

Innovation by Hardis Group Benelux

7/10
Loading ...