Reflex in top 10 WMS-systemen in Europa

Lees verder Reflex WMS is een toonaangevende softwareoplossing die volgens onderzoeksbureau Gartner in 2018 behoort tot de top 10 WMS-systemen in Europa. Reflex WMS maakt samen met Reflex Instore Logistics deel uit van de Reflex software suite die is ontwikkeld door Hardis Group.

 

Reflex WMS kenmerkt zich door een rijke functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid zodat het volledig aangepast kan worden aan de wensen van de klant. De oplossing, oorspronkelijk ontwikkeld voor en met 3pl’s, is geschikt voor projecten van iedere omvang en wordt door zowel het mkb als multinationals ingezet om hun logistieke operaties in magazijnen, fabrieken en winkelomgevingen te optimaliseren. .

Reflex in cijfers:

250 klanten
1000 magazijnen

Geïmplementeerd in 24 landen
Beschikbaar in 14 talen 

FM Logistic:

Ik vergelijk het met een Zwitsers zakmes

Kaart Hardis Reflex

Hardis Group : light up your future

Hardis Group is ontwikkelaar en integrator van de Reflex software suite en helpt bedrijven sinds 25 jaar om wereldwijd hun supply chains in magazijnen, fabrieken en winkelomgevingen te transformeren en te digitaliseren. Door te anticiperen op de behoeften van onze klanten, zorgen wij ervoor dat bedrijven efficiënte logistieke ketens creëren om zo de uitdagingen van e-commerce en omnichannel aan te kunnen gaan.  

Sinds de oprichting in 1984 is de groei van Hardis Group gebaseerd op een pragmatische aanpak in combinatie met vijf kernwaarden die zijn verankerd in het dna en de bedrijfscultuur: toewijding, efficiëntie, vertrouwen, innovatie en ambitie.

Reflex in top 10 WMS-systemen in Europa_425

Bij Hardis staat de klant met zijn ambities, uitdagingen en behoeften centraal. Wij geloven erin dat transformatie en digitalisering van logistieke ketens mogelijk gemaakt kunnen worden via een succesvol partnership tussen de klant en onze expert-teams op basis van wederzijds vertrouwen. Vanuit Utrecht ondersteunt Hardis Group Benelux zijn klanten om hen hierin optimaal te begeleiden. Light up your future: tezamen met u zetten we onze kennis en ervaring in om uw ambities, waar dan ook ter wereld, waar te maken.

 

Wat vinden klanten van Reflex WMS? Bekijk de video:

Reflex WMS is ook te vinden op social media:

 LinkedIn

 

Meer info op onze website www.reflex-logistics.com/nl

 

Neem contact op 


Reflex in top 10 WMS-systemen in Europa

10/10
Loading ...