Maak kennis met de partners van iSHARE

Zij maken de implementatie van iSHARE mogelijk – ook in het MKB

Foto in kolom - 6:4 verhouding

Heeft u interesse om iSHARE te implementeren? Dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van iSHARE Implementatie- en Softwarepartners. Wie zijn deze organisaties? Wat doen ze precies? Hieronder een overzicht van deze iSHARE-partners, zodat het voor u mogelijk wordt om makkelijk en gecontroleerd data te delen, ook als u tot het midden- en kleinbedrijf behoort.

UC Group

ECS

Rojo Consultancy

Seeburger

Yellowstar

Globis

 

Implementatiepartners_560

iSHARE Implementatiepartners


 

UC Group levert consultancy, realisatie en interim-oplossingen voor operations & supply chain vraagstukken. Vanaf het eerste begin van het iSHARE-project is UC Group nauw betrokken bij de ontwikkeling van het afsprakenstelsel. Pascal van Beek, managing director van UC Group: “Als UC Group willen we voorlopen door te doen. Met het afsprakenstelsel kunnen we onze klanten helpen op een eenvoudige, praktische manier informatie binnen een keten te delen, waardoor integrale verbetering van die ketens weer een stap dichterbij komt.”

Implementatiepartners_538

 

Electronic Commerce Solutions (ECS) helpt bedrijven en organisaties hun uitwisseling van data beheersbaar te maken. ECS doet dit door hun data te transformeren en te integreren met elke gewenste applicatie en hun communicatie te beveiligen. Jos Eikhout, account manager van ECS: “iSHARE neemt de vertrouwensbarrière weg, wij de technologische barrière. Vertrouwen komt van twee kanten. Bedrijven moeten vertrouwen hebben in de data van derden, maar ook erop kunnen vertrouwen dat hun eigen data in vertrouwde handen is. Zij willen zelf kunnen aangeven wie welke data mag ontvangen. Met iSHARE houden ze grip op hun data. We zijn met iSHARE veel flexibeler in het verstrekken van data aan partijen die niet direct bij het proces betrokken zijn, maar wel baat hebben bij die data.”

Implementatiepartners_537
foto breed - wordt afgesneden aan de onderkant - ev. zelf uitsnede maken 1700 x 960

 

Rojo Consultancy is dagelijks bezig met integratie van IT-systemen om digitalisering van bedrijfsprocessen mogelijk te maken. Het bedrijf is gespecialiseerd in integratie van ERP-systemen, voornamelijk die van SAP. Roberto Viana, managing partner bij Rojo: “Wij brengen verschillende integratie-oplossingen samen onder de SAP- en SnapLogic-paraplu, maar koppelen die ook weer met niet-SAP-systemen. Er gaat veel data heen en weer tussen de verschillende partijen in de supply chain. Natuurlijk gebruiken niet al die partijen SAP-software. Denk aan een handelsbedrijf dat een inkooporder plaatst. Voor een vervoerder is maar een deel van de data uit die inkooporder relevant, maar een andere partij in de supply chain heeft wellicht belang bij een ander deel van de data. Met iSHARE kan dat nauwgezet worden gereguleerd.” 

Implementatiepartners_538

Seeburger biedt afnemers één centraal platform en data hub voor veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische integratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De toepassing van iSHARE biedt nog een extra toegevoegde waarde. Albert Weessies, managing director van Seeburger Benelux: “Wij bieden onze klanten lokaal en internationaal één oplossing voor alle integratievraagstukken (EDI/B2B, API/EAI, MFT, e-Invoicing B2G & B2T). De partnership met iSHARE biedt de mogelijkheid ons productportfolio uit te breiden waarmee wij op alle facetten voldoen aan de huidige digitale transformatie- en ketenintegratie eisen van onze klanten.”

Implementatiepartners_538

 

Implementatiepartners_561

iSHARE Softwarepartners


 

Yellowstar is leverancier van social supply chain oplossingen. Het bedrijf wil klanten, leveranciers en ketenpartners met elkaar te verbinden, waardoor zij relevante informatie (24/7 en realtime) onderling kunnen delen. Frank Erftemeijer, mede-eigenaar van Yellowstar: “Data-uitwisseling met nieuwe klanten en subcontractors staat hierbij centraal, via iSHARE kan dit veilig en gevalideerd. Vanaf het begin is Yellowstar betrokken bij de totstandkoming van het afsprakenstelsel iSHARE. Met implementatie bij Portbase en Ritra Cargo hebben we de eerste live-transactie laten zien.”

Implementatiepartners_538

 

Globis Software levert totaaloplossingen voor de logistieke sector en was vanaf het eerste begin betrokken bij het ontwikkelen van iSHARE. Het bedrijf is inmiddels actief in heel Europa. Karel van den Berghe, CEO van Globis wil de voordelen van iSHARE zo snel mogelijk ter beschikking stellen aan zijn klanten. “Dat doen we door ons softwareplatform Globis te ‘ver-iSHARE’en’, zodat wij onze klanten niet alleen de mogelijkheid bieden veilig en gecontroleerd data te delen met elkaar, maar ook met partijen buiten ons platform.”

Implementatiepartners_538

Simply Deliver treedt toe tot netwerk

Implementatiepartners

10/12
Loading ...