Advertorial

BITO: Van start-up tot succesvolle online retailer_881

Snel meer opslagcapaciteit voor succesvolle online retailer

Lees verder 
BITO Systems

www.bito.com/nl-nl 


Logo adverteerder

Sommige bedrijven beginnen klein, maar groeien razendsnel. Dat leert ons het verhaal van een jonge start-up. Deze online retailer wilde daarom snel de bestaande opslagcapaciteit sterk uitbreiden. BITO bood uitkomst.

 

Het BITO-meerverdiepssysteem: modulair, snel aanpasbaar en spreiding van investeringen

Tijdens de aanpassingen mochten de orders bij het e-commerce bedrijf niet in het gedrang komen. Bovendien verloopt de verkoop en levering van de ongeveer 100.000 opgeslagen artikelen nooit regelmatig. Voor veel producten zijn er dal- en piekfases. Om het volume van het bestaande logistieke gebouw te optimaliseren en om op de verwachte groei te kunnen anticiperen, werd gekozen voor het meerverdiepssysteem van BITO. Dat kan naar behoefte worden uitgebreid, zodat de investering gelijkmatig kan worden gespreid. De drie verdiepingen zijn uitgerust met een modulair legbordsysteem.

 

Het modulair legbordsysteem is beetje bij beetje uit te breiden

Wanneer het assortiment wijzigt, is de afstand in hoogte tussen de legborden in een handomdraai aan te passen in stappen van 25 mm. De legbordstellingen zijn boutloos, zodat ze snel af te bouwen en weer op te bouwen zijn bij een eventuele verplaatsing naar een ander magazijn.

Update: Piek dankzij corona

BITO: Snel meer opslagcapaciteit voor succesvolle online retailer

4/11
Loading ...