Advertorial

EPAL NEDERLAND. KRACHTIG ÉN DUURZAAM IN DE KETEN

EPAL Nederland is marktleider op het gebied van pallets in de distributieketen. Een sterke, gerenommeerde partner als het gaat om duurzame kwaliteit in goederenvervoer, mede door de kwaliteitscontroles en kwaliteitsgaranties. De alomtegenwoordigheid van EPAL pallets stelt de functionaliteit van de toeleveringsketen garant, en dat niet alleen in Nederland. Ons dichte netwerk van productie-controle en reparatiepunten heeft EPAL wereldwijd de onbetwiste marktleider gemaakt. Leiderschap verplicht. En daarom heeft EPAL ook op het gebied van innovatieve ontwikkelingen een toonaangevende rol.

Foto - 6:4 verhouding

De eerste de beste


Foto - 6:4 verhouding

Leiderschap verplicht


Foto - 6:4 verhouding

Minder kilometers


Foto - 6:4 verhouding

Digitaliseren pallet pool


Foto - 6:4 verhouding

Early adapters 

EPAL NL, krachtig en duurzaam in de keten

De eerste de beste

Als marktleider in de wereld van pallets en lastdragers, vindt EPAL dat het ook leiderschap moet tonen op het gebied van innovatie. Met een digitale revolutie in de vervoersketen neemt EPAL ondernemers in het goederenvervoer werk uit handen. Met de komst van de iPAL-pallet bieden we onze lastdragers meer digitale tools om data mee te dragen, naast de belangrijke lading die er bovenop staat. Zo passen we in de distributiesystemen van vandaag en van de toekomst!

Foto - 6:4 verhouding

 

Leiderschap verplicht

Wij veranderen ons systeem niet. Een systeem dat al een halve eeuw een enorm succes is behoeft geen verandering. We voegen er iets aan toe. De iPAL-app en het iPAL platform worden krachtige stappen gemaakt in het volledig overbodig maken van tijdrovende administratie en papieren rompslomp. Revolutionaire en moderne ontwikkelingen binnen de keten van kwaliteit en duurzaamheid.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

Minder kilometers

EPAL heeft EPAL Europallets uitgerust met een QR-code. Deze pallets noemen wij de iPAL pallets. Door middel van het scannen van de QR-code kan de iPAL pallet worden gelezen. Zo kunt u de kwaliteit en de geschiedenis van de pallet achterhalen. U weet dat EPAL garant staat voor kwaliteit in de keten, nu kunt u ook zien hoe dat gebeurt. Alle informatie over de leeftijd, de onderhoudsgeschiedenis en het IPPC-label van de pallet kunt u teruglezen in de iPAL-app.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

Digitaliseren grootste open pallet pool 

Het gemak waarmee deze informatie over de pallet te vinden is biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Via de iPAL app is het mogelijk om vele pallets tegelijk te monitoren en in één oogopslag te zien waar uw lading zich bevindt. En zo kunt u, met dezelfde app, uw medewerkers ondersteunen tijdens het laden van een vracht. Met de aanvulling van KI (Kunstmatige Intelligentie) wordt het tellen van lege pallets of het opmaken van de inventaris een kwestie van een druk op de knop. Daarnaast worden administratieve taken en ander papierwerk voor een groot deel overgenomen door deze digitale ondersteuning.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

 

Selecte groep early adapters  

Het iPAL platform biedt de mogelijkheid om het management van alle pallets digitaal te regelen. Het beheer van de voorraad en het accountmanagement vindt veel intuïtiever plaats. Uw eigen lastdragers kunnen unieke labels krijgen, hiervoor hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Zo kunt u, desgewenst, een eigen vervoersnetwerk opzetten van leveranciers of klanten.  
epalnl.nl/ipal-track-trace

Foto - 6:4 verhouding

4c cross chain control centers

Epal

10/12
Loading ...