Advertorial

BITO: Van start-up tot succesvolle online retailer_881

Connect, Collect, Distribute...

Automatisering elimineert vervelende taken en maakt het personeel efficiënter

Lees verder 
BITO Systems

www.bito.com/nl-nl 


Logo adverteerder

Slimme magazijnen omarmen nieuwe technologieën maar deze hoeven niet per se meteen een grote investering te zijn. Wat wel een feit is, het is voor sommige magazijnactiviteiten een uitdaging om personeel aan te trekken. Software op de vloer kleven kan een oplossing zijn …

 

Orderverzamelen van manueel werk naar “bemand” met robots. 

Software op de vloer, is het sciencefiction? Nee! De logistieke leiders van de wereld experimenteren met nieuwe technologieën. Door nieuwe technologieën naadloos te integreren met magazijnsystemen, verhoogt u de productiviteit en verlaagt u de kosten. De invoering van automatisering elimineert vervelende taken en maakt het personeel efficiënter.

 

Onbemand naar meer dan 500 bestemmingen zonder al te grote investering, dat is smart!

Automatiseren is vaak een drempel vanwege de investeringskost. Maar is je zaak aan het groeien en belever je meer pakjes, dan heb je wellicht ook meer medewerkers nodig die dagelijks kilometers afleggen tussen de magazijnstellingen om sneller de orders te verzamelen. Want de klant van tegenwoordig “want it all, and they want it now”. Het optimaliseren van de wijze waarop je werkstations en goederen “connect, collect en distribute” zorgen ervoor dat je personeel kunt inzetten voor andere taken met meer toegevoegde waarde. Veel heb je niet nodig om dit te bereiken, een tablet, vloertape, QR-stickers, drop off- en pick up station, een LEO en een succesverhaal … Er is reeds een LEO “starterskit” vanaf €9.750.


Digital twins – wat is het en kan het in WHS? 

BITO

3/12
Loading ...