AdvertorialLogiqs’ iCube AS/RS

In een markt waarbij tijd een steeds grotere rol speelt, is automatisering van de opslag essentieel. De iCube is Logiqs’ eigen AS/RS. Dit modulaire systeem is doormiddel van 3D-carriers in combinatie met liften volledig autonoom. Omdat deze componenten compact zijn, wordt de opslagruimte maximaal benut.

Lees verder 

De iCUBE is een van de weinige systemen voor magazijnautomatisering die kunnen worden geïmplementeerd in zowel bestaande magazijnen, als in nieuwe gebouwen of gefaseerde uitbreidingen. Zowel de stellingen als de automatisering kunnen in fasen worden aangepast, waardoor capaciteitswijzigingen en doorvoercapaciteit kunnen worden afgesteld op de behoeften van de klant.  

 

De software die de iCube onderscheidt, wordt al meer dan 15 jaar gebruikt in de automatisering. Deze geavanceerde software, welke gemakkelijk gekoppeld kan worden aan andere software, maakt het mogelijk uiterst complexe taken, gerangschikt op prioriteit uit te laten voeren. Hierdoor staan de juiste pallets op het juiste moment op de juiste plaats. 

 

Logiqs’ Configuratie tool  

Omdat de iCube zelf zo efficient is, wordt dat doorgevoerd naar de verkoop-, ontwerp- en engineeringsprocessen. Om dit te bereiken is er een online 3D configuratietool ontwikkeld. Deze tool bevorderd alle processen waardoor het Logiqs instaat stelt om nog scherper te zijn met de prijs en doorlooptijd.  

 

Met deze configuratietool krijgt u een volledig 3D beeld van uw iCube en kunt u de daarbij horende prijs met één klik opvragen. Bij het configureren wordt u voorzien van advies over de kwantiteit en de locatie van de verschillende componenten. Met de gegevens, die u invult, wordt er op de achtergrond berekend wat ervoor nodig is om bepaalde capaciteiten te behalen. Om een complete opslagoplossing te ontwerpen biedt de configuratietool de mogelijkheid om na de basiscomponenten, andere elementen toe te voegen.

Foto in kolom 6:4 verhouding

De tool werkt intuïtief en mede door de handige tutorial is het buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ook is er rekening gehouden met de werkbaarheid. Verouderde computers kunnen zonder problemen een 3D-beeld configureren.

 

Succes met het maken van uw opslag systeem. Mocht u hulp nodig hebben neem dan contact op met één van onze consultants via een e-mail naar info@logiqs.nl

Logiqs_391

Logiqs

12/12
Loading ...