Advertorial

Hikvision Logistieke Oplossingen - Banner
Lees het artikel 

Hikvision Logistieke Oplossingen

www.hikvision.com 


Logo HikVision

Hikvision logistieke oplossingen

Logistieke dienstverleners hebben een hoog aansprakelijkheidsrisico voor de goederen die ze transporteren. Er zijn meerdere contactpunten in een logistieke toeleveringsketen die kwetsbaar kunnen zijn, van het betreden van het terrein tot in het magazijn zelf. Aangezien de meeste dagelijkse routines binnen een logistiek park worden uitgevoerd met voertuigen, is het belangrijk om de verkeersveiligheid in het gebied te waarborgen.


De technologieën van Hikvision dekken al deze contactpunten. Ze werken allemaal naadloos samen voor een multi-inzetbare oplossing zodat logistieke dienstverleners en hun klanten zonder zorgen en op een praktische manier de processen van hun leveringsketen kunnen stroomlijnen.

 

Warehouse Dock Management 

Veel dockplatforms worden geconfronteerd met verschillende efficiëntie-uitdagingen, zoals hoe de volledige workflow van het betreden van de vrachtwagen tot het ophalen van vracht het beste kan worden geregeld, hoe middelen kunnen worden toegewezen zodat de dockplatforms efficiënt werken, en zo hebben we nog een aantal voorbeelden. Met het digitale dockplatform van Hikvision worden al deze vragen gemakkelijk opgelost via een geautomatiseerde workflow.


De oplossing van Hikvision biedt logistieke dienstverleners een visuele weergave van de dockstatus in realtime. In ons Warehouse Dock Management Systeem kunnen eindgebruikers indicatoren van de live dockstatus vinden en de werkingsstatus op afstand bekijken.


Door gebruik te maken van gevisualiseerde dashboards wordt analyse voor een efficiëntere werking via Hikvision-oplossingen tastbaarder voor logistieke dienstverleners. Door middel van historische gegevensanalyse kan het managementpersoneel de operationele efficiëntie, de planning en de personeelsplanning optimaliseren en de kloof tussen aankomende en vertrekkende voertuigen verkleinen, waardoor de algehele efficiëntie van industriële parken wordt verbeterd.


Oplossing voor het volgen van pakketten

Met oplossingen van Hikvision kunnen logistieke dienstverleners pakketten gemakkelijker en sneller traceren door problemen te lokaliseren met een gevisualiseerd, traceerbaar proces.


Logistieke dienstverleners kunnen op deze manier altijd alles volgen in hun eigen organisatie. Hikvision maakt het makkelijk om deze processen te visualiseren voor hun klanten. In geval van problemen met pakketten heeft de logistieke dienstverlener op deze manier alle juiste informatie bij elkaar en kunnen zij dit makkelijk laten zien aan hun klanten als bewijs.


Door het scansysteem te integreren met het CCTV-systeem, zal het scansysteem drie kritieke gegevens met informatie(barcode-ID, scantijd en scanlocatie) naar de HikCentral Enterprise-Industrial-software (Hikvision Parcel Tracking System) sturen. Vervolgens kan de gebruiker de barcode-ID invoeren om alle videoclips te te zien die aan dít pakket gerelateerd zijn.

  • Spoort fouten op tijdens het logistieke proces
  • Vermindert tijdrovende klussen voor het zoeken naar video-bewijzen
  • Vermindert kosten door het delen van beveiligingsinfrastructuur
  • Vebetert de nauwkeurigheid van de levering
  • Vebetert logisitieke processen
Hikvision Parcel Tracking

Over Hikvision

Sinds 2001 is Hikvision gegroeid van een fabrikant van één product naar de wereldleider in het ontwikkelen van beveiligingsproducten en -oplossingen. Onze innovatiekracht heeft altijd centraal gestaan in deze ontwikkeling, vanaf het vroege digitale tijdperk tot het intelligente tijdperk van nu. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, zoals kunstmatige intelligentie, cloud computing en de fusie van deep learning en multidimensionale perceptie, vormen de basis voor onze innovatieve oplossingen. Hikvision leidt de beveiligingsindustrie als een leverancier van IoT-apparaten met video als kerncompetentie. Nu hebben we deze innovatie naar de logistieke sector gebracht, door ze te combineren met partnertechnologieën om state-of-the-art oplossingen te bieden.

 

 

Hikvision gelooft dat nauwe samenwerking met haar ecosysteem van partners innovatie in de logistieke industrie kan doen versnellen en tegelijkertijd maximale waarde voor klanten kan waarborgen. Een van de steunpilaren van het ecosysteem is het Technology Partner Program (TPP). Samen kunnen Hikvision en haar technologiepartners expertise, vaardigheden, technische kennis en industriefocus combineren om optimale oplossingen op maat aan te bieden, zakelijk uit te breiden en winstgeving te verhogen. De integratie van Hikvision’s innovatieve videotechnologie met de technologieën die uit deze programma’s zijn voortgekomen, biedt eindgebruikers veilige, op maat gemaakte oplossingen.

Blog Jeroen van den Berg


Hikvision Logistieke Oplossingen

6/10
Loading ...