Advertorial

TURNKEY BEDRIJFSHUISVESTING IN BETON & STAAL

BOUWEN OP KNOWHOW


Conferm_429

Lees verder 

Wat ons drijft? De uitdaging om u optimaal te ondersteunen bij uw bedrijfsprocessen. Met een bedrijfsgebouw waarin werkelijk overal aan is gedacht. Vanaf het eerste idee tot en met de afwerking. Conferm powerd by Remmers Bouwgroep realiseert zelfs de meest complexe en veeleisende bedrijfspanden voor een gegarandeerd vaste prijs en binnen planning. Dankzij unieke knowhow en specialistisch vakmanschap in eigen huis.

 

Hart voor Beton

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in beton, staal, hout en hybride bouw. De veelzijdigheid van het materiaal, de verwerkingsmogelijkheden en de maatvastheid geven een ongekende vrijheid in ontwerp en realisatie.

 

Conferm heeft unieke expertise in huis op het gebied van (voorgespannen) prefab en PGS 15  

In de video ziet u het resultaat van het circa 36.500 m2 distributiecentrum Logistic Excellence Tilburg. De functionele architectuur biedt flexibiliteit, waardoor het DC toekomstbestendig kan worden toegesneden op de bedrijfsvoering van de eindgebruiker die zich hier vestigt. In het ontwerp is rekening gehouden met additionele wensen voor VAL-activiteiten of bijvoorbeeld meer behoefte aan kantoorruimte of showroom.

 

Waar mogelijk is bij DC Logistic Excellence ook aandacht besteed aan duurzaamheid; het interieur is stralend wit en weerkaatst de voor een DC bovengemiddelde hoeveelheid daglichttoetreding in combinatie met LED verlichting om een optimale werkruimte te creëren. Het DC is BREEAM 'VERY GOOD' gecertificeerd. Stadsverwarming wordt ingezet om het gebouw te verwarmen waardoor de traditionele ketels zijn komen te vervallen. Door het toepassen van stadsverwarming wordt er geen aanspraak gedaan op fossiele brandstoffen. Het dak is gedeeltelijk voorzien van zonnepanelen, wat resulteert in een CO2-reductie van 10%. Wij zijn een ervaren bouwer van BREEAM gecertificeerde gebouwen, zo ontving het nieuwe hoofdkantoor voor Royal Agio Cigars het keurmerk 'OUTSTANDING' en ontvingen wij tijdens de Londen BREEAM Awards 2017 een internationale award!

Harde eisen stellen aan dc’s 

Conferm

7/11
Loading ...