Advertentie

Logo Segro

SEGRO Logistics Centre Venray; Voor logistieke bedrijven die vooruit kijken

Eersteklas locatie, hoogwaardig ontwerp en energie efficiënt: SEGRO Logistics Centre Venray vervult met een oppervlakte van 42.800 m² alle logistieke wensen van nu en de toekomst. Een unieke kans om te opereren vanuit de gloednieuwe en moderne blikvanger aan de A73.

Scroll naar beneden voor meer over SEGRO Logistics Centre Venray.  


Toekomstbestendig en van alle gemakken voorzien

Segro

Een uniek, flexibel en toekomstbestendig distributiecentrum met duurzame kenmerken voor de logistiek van de toekomst. Het gebruik van onder andere LED verlichting, zonnepanelen en een Smart Battery Pack die deze zonne-energie opslaat, stellen u in staat uw CO2-voetafdruk en het energieverbruik van uw organisatie te verlagen. Daarnaast zorgen innovatieve toepassingen zoals Smart Building Technology en Internet of Things voor extra gemak en controle in het toekomstbestendige distributiecentrum.  

 

Met 42.800 m² aan state-of-the-art distributiecentrum, kantoor en mezzanine komt u geen ruimte tekort. De twee units van het distributiecentrum SEGRO Logistics Centre Venray kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen. De units zijn individueel te huren of te koppelen tot een grote unit van ca. 40.000 m².

 

SEGRO Logistics Centre Venray heeft een uitstekende bereikbaarheid via wegen, spoorverbindingen, havens, vaarwegen en luchthavens.   SEGRO Logistics Centre Venray is optimaal gelegen en biedt een multimodale toegankelijkheid door haar ligging op bedrijventerrein De Blakt. Het distributiecentrum is direct verbonden aan de N270, A73 en A67. Door deze verbinding kunnen 55 miljoen consumenten binnen een straal van 200 km bereikt worden. Daarnaast liggen er zeehavens, binnenvaart- en spoorwegterminals in de nabije omgeving en zijn de luchthavens van Maastricht, Aken, Eindhoven, Weeze en Düsseldorf met een korte autorit te bereiken.  

 

Op 1 februari 2022 worden de twee units van SEGRO Logistics Centre Venray opgeleverd. Wilt u meer weten over deze moderne logistieke ontwikkeling? Bezoek dan de website en neem contact met ons op via +31 (0)20 3160160 of thenetherlands@SEGRO.com.

Bekijk hier de brochureLogo Segro

www.segro.com/venray 

Bouwlogistiek krijgt 50 miljoen


Segro

4/10
Loading ...