AdvertorialNieuwe integrator in Nederland

Vanas introduceert intralogistieke oplossingen in Nederland die de productiviteit en opslagcapaciteit in uw magazijn verhogen. Combineer slimme opslagsystemen, WMS software en interne transportsystemen om uw magazijn te optimaliseren.

Lees verder 


VANAS - logo

www.vanasengineering.nl

Lasaulec

VANAS_705


Productiviteitsverhoging met 800% bij Lasaulec in Heerenveen

Dankzij onze totaaloplossingen kan je enkele belangrijke voordelen realiseren zoals een hogere productiviteit en plaatsbesparing. Bij Lasaulec in Heerenveen kozen ze voor een totaalopslossing van Vanas. De verticale liften werden gecombineerd met een intern transportsysteem. Het 3-verdieps legbordenmagazijn met een grondoppervlakte van 1.700 m² is gereduceerd naar 150 m² dankzij de verticale liften.Bovendien kan er tijdens piekmomenten tot 300 orderlijnen per persoon per uur verwerkt worden.

 Lees meer 

90% plaats besparing bij AP logistics in Schiedam

AP Logistics uit Schiedam koos voor Modula liften om levering binnen 90 minuten na bestellingen te kunnen realiseren. In 1998 plaatsten ze 3 Modula liften. Ondertussen hebben ze 46 liften staan in hun magazijn in Schiedam en in Vilvoorde. De eerste liften realiseerden een plaats besparing van 90%. De latere liften realiseerden nog steeds een oppervlakte winst van 70%. Op piekmomenten en mits batchpicking kan een magazijnier tot 600 orderlijnen per uur verwerken. 

 Lees meer 
Lelystad wil 400 mensen_410

De snelste ladewissel dankzij de Modula lift

Met de verticale Modula lift kan u plaats besparen en veel sneller werken. Dankzij de unieke dubbele externe afleg realiseert u de hoogste output. Terwijl de medewerker uit een schuif aan het verzamelen is, wordt de volgende schuif al klaar gezet. De wissel duurt slechts 2 sec bij een Modula lift waardoor wachttijden vermeden worden. Bovendien worden de producten op ergonomische hoogte aangeboden en is de stock steeds correct. U kan de lift in werking zien op Logistica, hal 1 stand D032.

 Kom naar Logistica  

Bespaar tot 80% plaats in uw palletrekken

Wilt u uw palletrekken optimaal benutten? Vul ze onderaan dan op met onze Storeganizers. Bij traditionele magazijnrekken is er vaak verlies van ruimte omdat er zich heel wat lucht bevindt tussen de producten en het pallet er boven. Dit kan je makkelijk oplossen met de Storeganizer. Dit innovatief systeem met verplaatsbare, verticale vakken zorgt voor een optimale opslagcapaciteit zowel in de hoogte als in de diepte. Zo bespaar je veel ruimte en kan je de kubieke meters in jouw rekken optimaal benutten.

 Lees meer 


VANAS_706


Visie (podcast) van experts

VANAS

3/12
Loading ...