Advertorial

VebaBox, Cold Chain innovators

Lees verder 

VebaBox biedt een innovatieve en efficiënte oplossing om de ladingdrager in de supply chain actief te koelen, waardoor er meer efficiency in de keten kan worden gerealiseerd en productkwaliteit beter gewaarborgd kan worden. De kracht van het concept ‘VebaBox’ is dat het modulair is opgebouwd, waardoor het heel flexibel is in te zetten in de gehele logistieke keten. Daarnaast is de VebaBox op elke maat te maken en geschikt voor alle merken bedrijfswagens. Met de VebaBox kunnen producten tussen de  -20 en +25 graden worden gedistribueerd en opgeslagen. De VebaBox is een uitermate geschikte oplossing voor gecombineerd transport met verschillende transporten op verschillende temperaturen. De VebaBox zorgt continu voor actieve koeling van producten. Zowel in de auto op 12V van de motor als ‘stand alone’ met een powerpack of op 230V. Door de ontwikkelingen en het unieke product wordt er voor de komende jaren een flinke groei verwacht.  

 

VebaBox ziet de Cold Chain markt groeien doordat consumenten steeds meer eisen stellen en de consumentenveiligheid steeds belangrijker wordt, waardoor de traditionele Cold Chain de komende vier tot vijf jaar gaat verdrievoudigen. Daarnaast proberen gemeenten en overheid het welzijn en de leefsituatie in de stad te verbeteren en kijken naar elektrificatie van vervoersmiddelen en nieuwe stadsdistributiemodellen..


Er is dringend behoefte aan nieuwe technologieën die breken met de traditionele Cold Chain. VebaBox ontwikkelt, produceert en levert innovatieve oplossingen die ‘future-proof’ zijn om op de ontwikkelingen in te spelen.

Roland van de Ven, managing director VebaBox: “Waar eerder alleen werd gekeken naar vaste koelhuizen en vervoersmiddelen, gelooft VebaBox in de oplossing om de ‘ladingdrager’ te conditioneren. Hierdoor is een fabrikant, distributeur of retailer, die zich met de last mile bezighoudt, veel flexibeler en kan de gehele logistieke keten veel efficiënter worden ingericht én de productkwaliteit beter worden gewaarborgd.” VebaBox helpt klanten om hun traditionele geconditioneerde keten efficiënter in te richten en bij te dragen aan een betere leefomgeving (duurzaamheid).

Vebabox_266

Pas op! - last mile robot

Vebabox

7/12
Loading ...